Huis- en dieroppas gezocht

Huisoppassers dragen zorg over het huis, het landgoed en de huisdieren van de klant. Zodoende kunt u onbezorgd vertrekken, wetende dat uw huis in veilige handen is bij de huisoppasser. Lees hier meer over hoe je huisoppasser kunt worden.

Zoek je een huisoppas? Huisoppas gevraagd.

De locaties

Huisoppassers zijn niet alleen gezocht in Nederland, maar ook op locaties in andere landen en werelddelen. Het kan hierbij gaan om landgoederen, luxueuze villa´s met kostbare inboedel, 2e woningen in andere landen, woningen van expats die tijdelijk terugkeren naar hun land van herkomst, maar ook eenvoudigere woningen, waarvan de eigenaar een goede verzorging voor de huisdieren wenst.

Het hele jaar worden huisoppassers gevraagd. Het kan hierbij gaan om periodes van slechts enige dagen, waarbij de huiseigenaren voornamelijk wensen dat hun huisdieren in hun eigen vertrouwde omgeving goed worden verzorgd en hun woning wordt bewoond, tot regelmatige en langere perioden van afwezigheid.

Veel opdrachtgevers zijn elk jaar verscheidene malen voor kortere of langere tijd afwezig en wensen, indien mogelijk, dat elke keer dezelfde vertrouwde personen bij hen als huisoppasser fungeren. Het is bij sommige opdrachten dus erg belangrijk dat de gezochte huisoppas flexibel is.

“Huisoppas.nl” heeft ook opdrachtgevers (voor voornamelijk locaties buiten Nederland), welke slechts een aantal maanden per jaar hun (2e) huis bewonen.
De aaneengesloten periode welke deze opdrachten duren, kunnen van enkele maanden tot bijna een geheel jaar in beslag nemen. Huisoppassers fungeren dan als huisbeheerders en dienen het lokale personeel aan te sturen, zoals de werkster, tuinman en onderhoudspersoneel. Wenselijk in zulke gevallen is, dat de huisoppasser (beheerder) zich verstaanbaar kan maken in de taal welke in het betreffende land wordt gesproken.